Infotainment & Entertainment
Indeks

Chord Gitar Dadi Mantan – Vita Alvia

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  F  C  F

  C                 G
Kowe pacarane karo aku
        Am                     Em
Tapi nyapo lah kok nikahe karo wong liyo
  F                       C
Kowe sering ngejak aku kencan
           Dm     
Nyapo wong liyo sing
                    G
lingguh ning pelaminan..

  C                       G
Pacaran jare ngantek nikahan
        Am                      Em
Tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan
   F                       C
Ndisik aku sing paling kok sayang
          Dm      G            C    
Nanging saiki diriku yang dadi mantan..

Int. 
F  G  Em  Am
Dm  G  C  G

Reff :
     C                  G        F
Tego tenan dirimu meninggalkan aku
G               C     G
Sial tenan nasibku oh yeah
    C                  G           F
Opo kowe spaneng medot katresnan iki
     G                 C  G
Kowe seneng aku sing mati..

  C                 G
Kowe pacarane karo aku
        Am                     Em
Tapi nyapo lah kok nikahe karo wong liyo
  F                       C
Kowe sering ngejak aku kencan
           Dm     
Nyapo wong liyo sing
                    G
lingguh ning pelaminan..

  C                    G
Pacaran jare ngantek nikahan
        Am                      Em
Tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan
   F                       C
Ndisik aku sing paling kok sayang
          Dm      G            C
Nanging saiki diriku yang dadi mantan..

Int. 
F  G  Em  Am
Dm  G  C  G

Reff :
     C                  G        F
Tego tenan dirimu meninggalkan aku
G               C     G
Sial tenan nasibku oh yeah
    C                  G           F
Opo kowe spaneng medot katresnan iki
     G                 C  G
Kowe seneng aku sing mati..

     C                  G        F
Tego tenan dirimu meninggalkan aku
G               C     G
Sial tenan nasibku oh woo..
    C                  G           F
Opo kowe spaneng medot katresnan iki
     G                 C
Kowe seneng aku sing mati..
Dm     G               C
..Kowe seneng aku sing mati.. 

 

READ  Bahasa Koreanya Ganteng/ Tampan  - HOOQ

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *